VIAVAC este un producător de dispozitive de ridicat cu vid. Suntem binecunoscuţi pentru produsele noastre CladBoy şi RotaBoy. Cu ajutorul dispozitivelor noastre, panourile tip sandwich de acoperiş şi de perete pot fi instalate eficient şi în siguranţă. De asemenea, avem o gamă de dispozitive de ridicat pentru instalarea elementelor de sticlă. Deoarece dezvoltăm şi producem intern toate dispozitivele noastre de ridicat, reuşim să ne adaptăm rapid la ultimele evoluţii şi cereri de pe piaţă.

Hoeflon proiectează, construiește și vinde mini-macarale, cunoscute și sub denumirea de macarale compacte, macarale păianjen sau mini-crawler.

Prima mini-macara a fost construită și livrată în 2006. La scurt timp după aceea, Hoeflon a primit o solicitare de adăugare a unui maner mobil, astfel încât macaraua să poată face și mai mult. Hoeflon a preluat provocarea și in scurt timp mini-macaraua a fost pe piață. În ultimii zece ani, echipa dedicată Hoeflon a făcut mult mai mulți pași în dezvoltare.

Din 1993, data infiintarii societatii, am inceput colaborarile cu mai multe societati Olandeze, Germane, Nigeriene si Romanesti, cu diverse domenii de activitate.  De-a lungul anilor, ne-am canalizat eforturile in directia realizarii si producerii la cerere de echipamente speciale cu destinatii speciale. In acest moment, suntem colaboratori cu mai multe societati Europene: Ned-Deck Marine Palfinger, Via Vac B.V., PBH Consulting, Fast RSQ, KE-AN Speciaalbouw BV, Ortega Submersibles, Vulka B.V.,etc.

Astfel, am ajuns sa producem echipamente de salvare marina pentru vapoare si platforme marine de foraj, pentru una din cele mai mari companii din lume care activeaza in acest domeniu.