Sistem de ridicare pentru sticla – VIAVAC Compact

VIAVAC compact este un sistem de ridicare pentru sticla. Impreuna cu macaraua extensibila mobila C4 puteti ridica sticla sau panouri sandwich. Bateria reincarcabila permite funcţionarea pe tot parcursul zilei, încărcarea făcându-se peste noapte. Dispozitivul este robust şi este prevăzut cu mânere solide de protecţie.

Un semnal sonor indică faptul că vidul este insuficient sau că bateria este aproape des-cărcată. Ventuza este prevăzută cu garnituri care pot fi înlocuite rapid şi economic în caz de deteriorare sau uzură. Dispozitivul este compact şi poate fi transportat în portbagajul maşinii dvs.

Maşina VIAVAC compact este disponibilă opţional cu telecomandă.

Sistem de ridicare pentru sticla
Suna pentru oferta
Suna pentru oferta
Cere Oferta

GB2-250

Circuit de vid: Circuit dublu

Capacitate max. greutate: 250 kg

Ventuze: 80×40 cm

Greutate proprie: 60kg

GB2-375

Circuit de vid: Circuit dublu

Capacitate max. greutate: 375 kg

Venztuze: 100×50 cm

Greutate proprie: 70kg

GB2-300/R800

Circuit de vid: Circuit dublu

Capacitate max. greutate: 300 kg

Ventuze: 110×60 cm

Greutate proprie: 80kg

Sistem de ridicare pentru sticla VIAVAC: fiabil şi sigur

Dispozitivele noastre de ridicat sunt destinate utilizării zilnice pe şantierele de construcţii, prezentând o durată mare de funcţionare şi o utilizare fără probleme. Sunt rezistente la intemperii; puteţi lucra şi în condiţii de ploaie.

Siguranţa este prima prioritate, aşadar dispozitivele noastre de ridicat cu vid, în conformitate cu Directiva CE, sunt prevăzute cu o funcţie suplimentară de siguranţă prin utilizarea a două circuite de vid independente.

Soluţii inteligente pentru instalarea sticlei

Ventuzele sunt instrumentele ideale pentru instalarea uşoară, sigură şi fără deteriorări a panourilor de sticlă şi sandwich.